Taahhütsüz Yalın ADSL İnternet Kampanyası

Superonline'nın taahhütsüz ev interneti, 16 Mbps hızına kadar olan paketi aylık 250 TL'ye sunuluyor.


Turkcell Superonline, taahhütsüz yalın ADSL hizmetini aylık 250 TL karşılığında sunuyor. Ve en güzel yanı, hiçbir taahhüt verme zorunluluğunuz bulunmaması!

Kampanya Fiyatları
Hız AKK/Kota Kampanya Fiyatı
16 Mbps'ye Kadar 500 GB 250 TL

Taahhütsüz Yalın ADSL İnternet Kampanyası Detayları;

Kurulum ücreti, vergiler dahil 480 TL'dir. Bu ücret, fiyatlar tablosunda belirtilen aylık indirimli tarife bedeline ek olarak 12 taksitle faturalanır.
Aktivasyon ücreti, vergiler dahil 360 TL'dir. Bu ücret, fiyatlar tablosunda belirtilen aylık indirimli tarife bedeline ek olarak 12 taksitle faturalanır.
Modemler, Turkcell Superonline tarafından sağlanmakta olup stoklarla sınırlıdır. Tüm vergiler dahil 28 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır.
Kampanya taahhütnamesinden kaynaklanacak bir defaya mahsus damga vergisi, Turkcell Superonline faturanıza yansıtılmaktadır.

Taahhütsüz Yalın ADSL İnternet Kampanyası ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için tıklayınız.


Diğer Turkcell Superonline Kampanyaları


Superbox Mobil İnternet Kampanyası

Superbox Mobil İnternet KampanyasıAltyapı olmayan bir bölgede internet başvurusu yaptınız ve çözüm arıyorsunuz mu? İşte size Superbox, internet altyapısı olmayan yerler için ideal çözüm! ...

Devamı...

Fiber Hız Şöleni Kampanyası

Fiber Hız Şöleni KampanyasıTurkcell Superonline, sizlere kesintisiz internet deneyimi sunmak için WiFi 6 teknolojisini kullanıyor. ...

Devamı...

Taahhütsüz Fiber İnternet Kampanyası

Taahhütsüz Fiber İnternet KampanyasıSuperonline'nın taahhütsüz fiber ev interneti, 25 Mbps'ye kadar hızla aylık 235 TL'ye sizin olabilir. ...

Devamı...

Yalın VDSL Hız Şöleni Kampanyası

Yalın VDSL Hız Şöleni KampanyasıSuperonline'nın Yalın VDSL Hız Şöleni, avantajlı paketleri ve fiyatlarıyla! ...

Devamı...

Tüm Turkcell Superonline Kampanyaları